Porovnat (0)

Blog


Trendy
Recenze
Zimní

Když se lesknou krystaly


Elan vyrobil exklusivní lyže ozdobené krystaly od firmy Swarovski. Tento krásný model dostal název Delight Black Edition.

 

Zima je kouzelné období. Každý, kdo někdy obdivoval krystaly sněhu lesknoucí se ve slunci, s tím určitě souhlasí. V Elanu jde u lyží na prvním místě o jejich funkčnost, ale také design, grafické provedení a estetiku... A u dámských lyží jsou tyto aspekty ještě důležitější. Ženy u sportovního vybavení vždy ocení, když je přesně přizpůsobené jejich potřebám a prostřednictvím své formy vyjadřuje ženskost a módní nápaditost.

Elan Delight Black Edition

Výrobce lyží značky Elan se proto rozhodl spolupracovat s renomovanou rakouskou firmou Swarovski, která se už od roku 1895 zabývá výrobou šperků. Sdílí splečně snahu o ctění tradic, precizní řemeslné umění, inovace a touhu po dokonalosti. Obě firmy také nedávno oslavily významná výročí – Swarovski loni slavil sto dvacet let od svého založení a Elan sedmdesát.

Vybrány byly lyže Elan Delight Supreme, nejlehčí dámské lyže na světě, ze kterých vznikl krásný model Delight Black Edition. Povrch této lyže je ozdoben krystaly značky Swarovski ve tvaru sněhových vloček, které vytvářejí působivé vizuální efekty, když na lyže dopadá světlo z různých úhlů. K těmto lyžím dostanete speciální certifikát, který je atestem pravosti kamenů Swarovski.

Elan Delight Black Edition

Elan Delight Black Edition

Lyže Delight Black Edition mají stejné technické parametry jako lyže Delight Supreme. Jsou založeny na konceptu Elan Lightskiing („lehké lyžování“), který klade důraz nejen na nízkou hmotnost, ale i na špičkový výkon lyží. Pevně věříme, že každá milovnice tohoto sportu může lyžovat ještě lépe, pokud má k dispozici správné vybavení, a že tyto lyže umocní skvělý zážitek z jízdy.

Model Delight Black Edition se kromě nízké hmotnosti pyšní také velmi moderní konstrukcí, která zaručuje výbornou ovladatelnost a skvělou dynamiku lyže. Je to lyže pro širokou škálu lyžařek a její vlastnosti nejlépe vyniknou na upravených svazích. Využívá několik nejmodernějších technologií firmy Elan, např. SlimShape, díky které bylo možné výrazně zredukovat hmotnost lyže. Profil Early Rise Rocker usnadňuje jízdu v obloucích a usnadňuje carving, zatímco dřevěné jádro TruLite zaručuje optimální pružnost těchto lyží.

Elan Delight Black Edition

Díky své tmavé eleganci a vysoké kvalitě je Delight Black Edition - společný produkt firem Elan a Swarovski - exkluzivní a nezaměnitelnou lyží, která promění běžný den na sjezdovce v elegantní sportovní a vizuální zážitek.

 



Mohlo by se Vám hodit






Adresa prodejny

Brechtova 27/7
638 00 Brno-sever

Jak se k nám dostanete
Zobrazit na mapě

info@actisport.cz
Otevírací doba
listopad - březen:
po–pá10.00–12.00
13.00–19.00
so09.00–12.00
 
duben - říjen:
po–čt10.00–12.00
14.00–18.00
10.00–12.00
sozavřeno
 
+420 731 431 912
+420 548 522 422